• 021.411.44.44
  • 0737.23.44.44
  • 031.413.44.44
  • 0372.27.44.44

Cos de produse

(Nici un produs in cos)

Incalzire in pardoseala cu agent termic

PRETURI SISTEME DE INCALZIRE IN PARDOSEALA


Sisteme de incalzire in pardoseala oferite de CALOR


INCALZIRE IN PARDOSEALA VIEGA


Un sistem cu adevarat eficient si estetic, economic, usor de instalat si ecologic: incalzire in pardoseala. Atat de bun, incat era folosit inca de pe vremea romanilor, in casele marilor nobili. Cu ajutorul focului, acestia incalzeau aerul de sub pardoseala, prin canale special amenajate. Tehnologia timpurilor noastre a perfectionat acest sistem, incalzirea in pardoseala fiind accesibila in orice camin care are nevoie de incalzire.

 

Potrivita oricarui tip de constructie

Sistemele de incalzire in pardoseala asigura o temperatura de confort in camera, oriunde te-ai afla, acasa, la birou, in atelier, in sala de sport si oriunde este necesar.
Nu exista restrictii legate de dimensiunea spatiului de incalzit.

Sistemul de incalzire in pardoseala este invizibil. Avand in vedere ca sistemul este ascuns sub pardoseala, raman considerabile posibilitatile de mobilare, de redecorare, iar problema consumului de spatiu si a radiatoarelor nedorite este eliminata.

Unul din marele avantaje ale sistemului de incalzire in pardoseala este ca poate fi conectat la orice sursa de caldura. Indiferent de alegerea facuta la un moment dat, acest sistem va functiona la fel daca se schimba sursa de caldura.

Sistemul de incalzire in pardoseala este un sistem cu temperatura joasa de functionare, functioneaza foarte bine cu pompe de caldura, panouri solare, surse de incalzire cu consum redus de energie.

O solutie de incalzire estetica, economica si eficienta


INCALZIRE IN PARDOSEALA VIEGA

Sistemul de incalzire in pardoseala ofera o senzatie placuta de caldura si confort diferita de sistemul de incalzire cu radiatoare.
Incalzirea in pardoseala are avantaje clare asupra sistemelor conventionale. Intreaga pardoseala se transforma intr-un radiator urias care emana uniform caldura pe toata suprafata camerei.

 

Contrar unor conceptii gresite, incalzirea prin pardoseala nu ridica praful din camera si este recomandata persoanelor alergice.

Caldura vine din directia ideala, de jos, confortul termic oferit de incalzirea in pardoseala atingandu-se la temperaturi mai joase ale camerelor.
Consumul de combustibil se reduce cu pana la 30% cu ajutorul sistemului de incalzire prin pardoseala, ceea ce amortizeaza intr-un timp relativ scurt diferenta de cost.

 

Ideal pentru realizarea individuala a incaperii

 Sistemul pentru reglarea temperaturii suprafetelor Fonterra poate fi folosit atat pentru incalzire cit si pentru racire. Chiar si in incaperile mici sau cu mai multe colturi, conductele foarte flexibile, se pot adapta in mod optim la geometria incaperii deoarece acestea nu sunt dependente


 

 

La sistemul de incalzire in pardoseala Fonterra primiti placa izolata termic si INCALZIRE IN PARDOSEALA VIEGA - Montare baiefonic la alegere in role sau cutata.  Cu ajutorul rasterului flexibil de montare se garanteaza suplimentar chiar si in incaperile cu multe colturi o transmitere a caldurii pe toata suprafata precum si o montare rapida.

Pentru montarea adaptata a incalzirii in pardoseala la forma geometrica individuala a incaperii nu depindeti, datorita Fonterra cu componentele flexibile de sistem, de niciun raster de montare, imprimeul rasterului pe placile corespunzatoare va ajuta in schimb la montare. La sistemul cu capse se alege de cele mai multe ori montarea in forma de spirala. Pentru ca la acest tip de montaj al sistemului de incalzire in pardoseala turul si returul se monteaza alternativ unul langa celalalt, temperatura suprafetei se regleaza constat pentru intreaga suprafata de incalzire. In cazul suprafetelor mari de ferestre se recomanda planificarea unei zone de margine. Astfel este prevenita coborarea fluxului de aer rece in zona de stationare.


 

 

Incalzire in pardoseala cu agent termic - detalii

Descarca de aici catalogul CALOR

Adauga datele tale de contact mai jos si primeste catalogul CALOR pentru 2008-2009 la adresa de e-mail specificata.


 

Social plugin

Aboneaza-te la newsletter

Adauga datele tale de contact mai jos si primeste noutati CALOR prin email


 

Gaseste solutiile CALOR