• 021.411.44.44
  • 0737.23.44.44
  • 031.413.44.44
  • 0372.27.44.44

Cos de produse

(Nici un produs in cos)

Prevenirea aparitiei algelor

Preturi piscine si accesorii piscine

Algele sunt microorganisme de natura vegetala care produc substante organice nedorite. Acestea asigura un mediu nutritiv ideal pentru bacterii si ciuperci. Algele se reproduc prin intermediul sporilor, care sunt purtati peste tot odata cu particulele de praf prezente in aer. Dezinfectantii singuri nu sunt suficienti pentru a preveni formarea algelor. Si mai mult, algele pot fi rezistente la clor datorita mucoasei ce acopera coloniile mari.

Produsele BAYROL de prevenire a aparitiei algelor, din gama Desalgine, sunt ideale pentru intreruperea procesului metabolic al algelor, pentru a le distruge sau pentru a le inhiba cresterea.

De-a lungul anilor, produsele Desalgine au fost optimizate in mod continuu si sunt eficiente impotriva tuturor tipurilor de alge. Deoarece nu contin metale grele sau clor, ele nu irita pielea si nici ochii.

Aceasta serie de produse nu numai ca previne cresterea algelor, ci si inhiba cresterea bacteriilor si inlatura substantele ce tulbura apa din piscina, avand un efect clarificator.

 Bayrol Desalgin 3 litri
CUMPARA

 Bayrol Desalgin Jet 1 litru
CUMPARA

Descarca de aici catalogul CALOR

Adauga datele tale de contact mai jos si primeste catalogul CALOR pentru 2008-2009 la adresa de e-mail specificata.


 

Social plugin

Aboneaza-te la newsletter

Adauga datele tale de contact mai jos si primeste noutati CALOR prin email


 

Gaseste solutiile CALOR