• 021.411.44.44
  • 0737.23.44.44
  • 031.413.44.44
  • 0372.27.44.44

Cos de produse

(Nici un produs in cos)

Intrebari si raspunsuri referitoare la Convectoare pe gaz

In aceasta sectiune poti consulta cele mai frecvente intrebari referitoare la Convectoare pe gaz precum si raspunsurile oferite de expertii Calor. Da click pe o intrebare pentru a vedea raspunsul.

Convectoare pe gaz preturi Poti consulta lista de preturi Convectoare pe gaz comercializate de Calor urmand linkul
Convectoare pe gaz preturiCONVECTOR GAZ PROMETHEUS NGS 30F - 3,45 KW - NU SE MAI PRODUC, vezi modelul ADARAD AC 3F


#7011 - DEMNGS30F

Buna ziua, As dori sa achizitionez doua convectoare pe gaz cu tiraj natural(la horn). Spatiul de incalzit este de aprox. 70 mc pentru o camera, iar ca si mod de instalare daca se poate sa nu le suspendam pe perete. Multumesc, Lucia Gogoseanu

+ Raspuns #7011

Convectoarele pe gaz seria PROMETHEUS NGS .. F sunt cu tiraj fortat.

NU SE CONECTEAZA la cosuri de fum deja existente!!!

Fiecare convector pe gaz va fi montat pe perete (perete exterior), iar kit-ul de evacuare, cu care este livrat, va fi scos prin perete in exterior.

In concluzie, puteti monta / achizitiona astfel de convectoare pe gaz doar daca aveti in camera respectiva un perete exterior si daca sunteti de acord sa "treceti" prin perete kit-ul de evacuare din dotarea convectorului de gaz.

Data: 2010-08-09
Produs: DEMNGS30F

CONVECTOR GAZ PROMETHEUS NGS 50F - 5 KW - NU SE MAI PRODUC, vezi modelul ADARAD AC 5F


#2055 - DEMNGS50F

Sunt interesat de achizitionarea unui convector pe gaz Prometheus, insa nu stiu care model sa aleg. Bucataria pe care vreau sa o incalzesc are in jur de 25 mp, iar convectorul pe care l-as alege ar fi cel de 5kwh. Insa din datele tehnice de pe site, modelul de 3,45kwh are randamentul cel mai bun si consumul cel mai mic. Intrebarea mea e la ce se refera acel randament si daca e un criteriu-cheie dupa care sa aleg convectorul. Apoi, as dori sa stiu daca e din fonta (si deci, pastreaza caldura mai bine) sau tabla (care se raceste imediat). Multumesc anticipat !

+ Raspuns #2055

In primul rand, orice corp de incalzire se alege dupa puterea termica necesara in camera respectiva.

La 25 mp mai mult de 2,5 kW nu va sunt necesari (mai ales daca vorbim de o bucatarie unde oricum se mai gateste si aragazul degaja destula caldura...)

Corpul convectorului pe gaz este din fonta (deci are inertie termica mare). Randametul se refera la randamentul arderii... nu cred ca trebuie ales un convector dupa randament chiar daca unul mai mare ca putere are randamentul mai bun...

Va recomand modelul NGS 20F

Convectorul se va livra cu kit-ul de evacuare. Va mai recomand si un senzor de gaze cu detector de gaze (asta pentru siguranta proprie).

Data: 2009-10-19
Produs: DEMNGS50F

Descarca de aici catalogul CALOR

Adauga datele tale de contact mai jos si primeste catalogul CALOR pentru 2008-2009 la adresa de e-mail specificata.


 

Social plugin

Aboneaza-te la newsletter

Adauga datele tale de contact mai jos si primeste noutati CALOR prin email


 

Gaseste solutiile CALOR