• 021.411.44.44
  • 0737.23.44.44
  • 031.413.44.44
  • 0372.27.44.44

Cos de produse

(Nici un produs in cos)

Intrebari si raspunsuri referitoare la Convectoare pe gaz

In aceasta sectiune poti consulta cele mai frecvente intrebari referitoare la Convectoare pe gaz precum si raspunsurile oferite de expertii Calor. Da click pe o intrebare pentru a vedea raspunsul.

Convectoare pe gaz preturi Poti consulta lista de preturi Convectoare pe gaz comercializate de Calor urmand linkul
Convectoare pe gaz preturiCONVECTOR GAZ PROMETHEUS NGS 30F - 3,45 KW - NU SE MAI PRODUC, vezi modelul ADARAD AC 3F


#6751 - DEMNGS30F

am o camera de 8x4x2,6 si doresc sa-mi instalez un convector pe gaz cu evacuare la cos.ce imi recomandati

+ Raspuns #6751

Asa cum scrie si pe site: convectorul pe gaz se dimensioneaza, ca si putere termica, astfel:

1 kW la aproximativ 10 mp (pentru o inaltime a camerei de 2,3 - 2,4 m). In cazul dvs este suficient un convector pe gaz de 4 kW (la limita puteti alege convectorul pe gaz de 3 kW).

ATENTIE !!! - convectoarele pe gaz nu pot fi racordate la cosuri de fum existente. Ele sunt prevazute cu camera de ardere inchisa si are nevoie - asemanator cu centralele termice pe gaze (au cos de fum inclus in pachet si in pret)

Data: 2010-07-27
Produs: DEMNGS30F

CONVECTOR GAZ PROMETHEUS NGS 40F - 4,4 KW - NU SE MAI PRODUC, vezi modelul ADARAD AC 4F


#6799 - DEMNGS40F

revin cu mai multe intrebari;am o camer a de 8x4x2,6 si doresc un convector cu evacuare lo cos.ce imi recomndati? Cum se poate face reglaju temperaturii si pe timp de iarna la cate grade se poate ridica temperatura tinanad cont ca in aceasta zona ,pe timp de iarna sunt si - 20 grade? Se poate trimite prin curier si care este modalitatea de achitare?

+ Raspuns #6799

Convectoarele pe gaz nu pot fi racordate la un cos clasic de fum, existent.

Convecetoarele pe gaz sunt prevazute cu camera de ardere inchisa.
Cu alte cuvinte, aerul necesar arderii este luat din exteriorul camerei si evacuat tot afara prin cosul de fum propriu cu care este livrat convectorul pe gaz.

In cazul in care aveti posibilitatea sa montati convectorul pe un perete care "da" in exterior, atunci veti racorda convectorul de gaz la kitul de evacuare cu care este livrat (este inclus in pret).

Referitor la reglajul temperaturii: convectorul pe gaz este prevazut cu termostat - veti regla termostatul la temperatura pe care o doriti in camera (functioneaza identic cu robinetul termostatic de la calorifere...). Temeratura din exterior nu influenteaza functionarea convectorului pe gaz decat in masura in care izolatia casei este inexistenta sau foarte slaba... - sonvectorul va "munci" mai mult pentru mentinerea temperaturii in camera..

Orice produs afisat pe acest site (deci si convectoarele pe gaz) pot fi livrate oriunde in tara, prin Urgent Curier. Pe pagina de prezentare a fiecarui produs este un buton: "Cost Transport" cu ajutorul caruia veti calcula costul expedierii inlocalitatea dvs. Se poate achita direct la curier (la livrare) sau in avans prin banca 9pe baza unei proforme).

Data: 2010-07-30
Produs: DEMNGS40F

Descarca de aici catalogul CALOR

Adauga datele tale de contact mai jos si primeste catalogul CALOR pentru 2008-2009 la adresa de e-mail specificata.


 

Social plugin

Aboneaza-te la newsletter

Adauga datele tale de contact mai jos si primeste noutati CALOR prin email


 

Gaseste solutiile CALOR