• 021.411.44.44
  • 0737.23.44.44
  • 031.413.44.44
  • 0372.27.44.44

Cos de produse

(Nici un produs in cos)

Tratarea automata a apei

Preturi piscine si accesorii piscine

PoolManager

PoolManager incorporeaza un sistem care permite proprietarului de piscina sa aplice singur metoda de tratare a apei. Daca, de exemplu, el doreste sa treaca de la sistemul cu clor la cel cu oxigen activ, nu este necesar sa inlocuiasca unitatea intreaga.

Schimbarea este foarte usor de realizat prin introducerea unui cod special si prin schimbarea electrozilor de masurare. Toti parametrii necesari vor fi incarcati automat dupa introducerea si confirmarea codului, iar apa poate fi imediat tratata cu noua metoda selectata, odata ce canistrele au fost de asemenea inlocuite.

Usor de utilizat
Utilizarea si manevrarea celei mai noi serii PoolManager sunt mai usoare ca niciodata: informatia este introdusa prin folosirea a doar 5 butoane cheie si toata informatia relevanta va fi afisata pe un ecran multifunctional. Meniul practic si intuitiv, disponibil in mai multe limbi (germana, engleza, franceza, italiana, spaniola, greaca, rusa si poloneza), permite utilizatorului sa acceseze rapid informatia dorita.

 

PoolConect

PoolConect este un modul GSM, ce este integrat in sistemul automat BAYROL de masurare, control si dozare. Conexiunea permite schimbul de date intre sistem si telefonul mobil. Operarea este foarte usoara deoarece se folosesc doar functiile obisnuite ale telefonului mobil.

Bayrol PoolConect

Descarca de aici catalogul CALOR

Adauga datele tale de contact mai jos si primeste catalogul CALOR pentru 2008-2009 la adresa de e-mail specificata.


 

Social plugin

Aboneaza-te la newsletter

Adauga datele tale de contact mai jos si primeste noutati CALOR prin email


 

Gaseste solutiile CALOR