• 021.411.44.44
  • 0737.23.44.44
  • 031.413.44.44
  • 0372.27.44.44

Cos de produse

(Nici un produs in cos)

Piscine - Sfaturi utile

Preturi piscine si accesorii piscine

 TIPURI DE PISCINE / GENERALITATI / ALEGERE PISCINA
In functie de spatiul pe care doriti sa-l alocati piscinei si caracterul temporar sau permanent al acesteia, putem deosebi doua categorii de piscine:  
Piscine supraterane:
Constructii temporare pentru agrement, sunt construite dintr-o tola de otel plastifiat montata pe un sistem de ghidaj si etansata cu liner prefabricat, de grosime 0.4 - 0.5 mm, in functie de model.
Montajul este rapid si intuitiv ceea ce permite asamblarea la inceputul sezonului si demontarea piscinei toamna.
Se livreaza in furnitura completa: structura, liner, piese de trecere, filtru, pompa si scara acces.
Piscine supraterane  

Piscine ingropate, construite din beton:

Reprezinta tipul de piscina clasic, cu pereti si fund din beton armat, finisati cu vopsea / gresie / vitroceramica / liner.
Constructia unei astfel de piscine este o operatiune complexa, care presupune proiectarea structurii, dimensionarea si alegerea echipamentelor de filtrare si recirculare apa ( filtre, pompe, piese din ABS, finisaje, accesorii de intretinere, accesorii diverse ) si lucrarile propriu zise. Inainte sa efectuati orice etapa de lucrari va recomandam sa contactati un specialist, care sa va ofere consultanta tehnica absolut necesara.

Piscine din beton  
 DIMENSIONARE INSTALATIE FILTRARE / RECIRCULARE

In functie de destinatia piscinei (publica sau privata), debitul instalatiei de filtrare se calculeaza in functie de volumul piscinei.
Pentru o piscina privata, debitul de filtrare se calculeaza astfel incat volumul total de apa din piscina sa fie recirculat complet odata la 4 - 6 ore.
De exemplu, pentru o piscina de 40 m3, debitul de filtrare necesar este de aproximativ 6 m3/h. Debitul se va alege si in functie de tipodimensiunile producatorilor de echipamente de obicei: 6, 10, 15, 22 m3/h). Odata ales filtrul, pompa de piscina se va alege astfel incat la debitul filtrului, pompa sa asigure o presiune in jur de 10 mca.

Instalatie filtrare recirculare piscina  
 ALEGERE / DIMENSIONARE PIESE DIN ABS  

Pentru a conecta instalatia de filtrare / recirculare la bazin, este nercesara montarea unor piese speciale pentru introducerea si evacuarea apei din bazin.

Pentru a asigura o circulatie corespunzatoare a apei in piscina, este necesara introducerea apei pe una din laturi (folosind stuturi de introducere si traverse), prin partea superioara si evacuarea apei prin partea opusa, atat de la suprafata (folosind skimmer-ele ) cat si de la fund (prin sifonul de pardoseala).
IMPORTANT! Piesele din ABS se comanda in functie de finisajul pe care il va avea piscina dumneavoastra (exista 2 modele: pentru vopsea / ceramica / gresie sau pentru liner PVC).

Piese din ABS pentru inglobare in peretii piscinei  
     

 

 

Piscine - Sfaturi utile - detalii

Descarca de aici catalogul CALOR

Adauga datele tale de contact mai jos si primeste catalogul CALOR pentru 2008-2009 la adresa de e-mail specificata.

 

Social plugin

Aboneaza-te la newsletter

Adauga datele tale de contact mai jos si primeste noutati CALOR prin email

 

Gaseste solutiile CALOR