• 021.411.44.44
  • 0737.23.44.44
  • 031.413.44.44
  • 0372.27.44.44

Cos de produse

(Nici un produs in cos)

Termeni si conditii

   Cumpararea produselor folosind acest site, implica in mod automat acceptarea unor termeni si conditii, prezentate in continuare si pe care va rugam sa le cititi cu atentie.
   Compania S.C. CALOR S.R.L.isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara nici o notificare.    
•  Informatiile furnizate catre S.C. CALOR S.R.L. sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse, efectuarea comenzilor online, conform legilor in vigoare.
•  Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.), solicitarile de aceasta natura urmand a fi confirmate de furnizor.
•  S.C. CALOR S.R.L.nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv compania isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta. Clientul va primi inapoi banii incasati pentru respectiva comanda in cazul in care plata a fost facuta in avans.
•  Pentru achizitionarea produselor ce se aduc pe baza de comanda se poate solicita achitarea unui avans de cel putin 30% din valoarea produsului.
•  Compania S.C. CALOR S.R.L. isi stabilieste singura regulamentele promotiilor  pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.    
•  Preturile sunt actualizate, in functie de cursul ING BANK.       
•  Compania S.C. CALOR S.R.L. si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare referitor la preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.
•     Produsele comercializate prin intermediul S.C. CALOR S.R.L. sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de Factura fiscala si Certificat de garantie.
•     Garantia se solutioneaza la sediul S.C. CALOR S.R.L. (prezentat in pagina de contact), prin repararea sau inlocuirea produsului defect.   Conditiile de garantie sunt in conformitate Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, formularul de garantii, copiile de pe factura fiscala si certificatul de garantie. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.
   Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor, etc. Instalarea sau punerea in functiune a produselor de catre persoane neautorizate duc la pierderea garantiei.  Garantia este solutionata in maxim 20 zile lucratoare de la receptionarea produsului in service. Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea clientului.   
•  Operatiunile de service in perioada de garantie nu includ :
- cheltuielile de expediere de la client la centrul de service si inapoi ;
- cheltuielile de deplasare a echipei de service in cazul in care beneficiarul opteaza pentru service la locul instalatiei;                                                         
• Pentru firmele de profil care au semnat contract cu firma CALOR service-ul consta doar in asigurarea de piese de schimb pe perioada garantiei, toate celelate cheltuieli fiind suportate de firma de profil.
•  Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. S.C. CALOR S.R.L.va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului.    Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.
•  S.C. CALOR S.R.L.isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.
•  Intregul continut al site-ului www.calorserv.ro - imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica WEB,scripturi, programe si alte date - este proprietatea S.C. CALOR S.R.L.si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei S.C. CALOR S.R.L.a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.    
Politica de confidentialitate
•  S.C. CALOR S.R.L.certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.    
•  S.C. CALOR S.R.L.garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite numai pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.
•  S.C. CALOR S.R.L.nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.
  Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa sa de e-mail furnizata,trimitind un e-mail la adresa office@calor.ro          
•     S.C. CALOR S.R.L.nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

Comanda pe site:

      Pentru a putea folosi site-ul S.C.CALOR S.R.L.trebuie:
•  sa va inregistrati, folosind o adresa de e-mail valida. Daca sunteti deja inregistrat,
va rugam ca inaintea efectuarii unei comenzi sa actualizati atat datele dumneavoastra de contact cat si adresa de livrare in sectiunea contul meu.

   Alegeti produsul dorit si apoi faceti click pe simbolul   "Cumpara". Produsul va ajunge in cosul de cumparaturi.
   Pentru vizualizarea produselor alese faceti click pe cosul de cumparaturi.
   Aveti posibilitatea sa vizualizati istoricul comenzilor efectuate in sectiunea istoric comenzi.

Comanda telefonica:

   Pentru comanda telefonica sunati,intre orele 8-16.30, la unul din numerele de telefon regasite mai jos:
   Telefon: (021) 4114444 , Fax: (021) 4113614 Mobil: 0744.338.231; 0722.580.162
   Valoarea minima a comenzii este de 100 RON.
Efectuarea platii
   Aveti la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:
   Numerar, la sediul nostru.
   Virament bancar (ordin de plata). Pentru aceasta modalitate de plata va rugam sa solicitati trimiterea facturii proforme. Livrarea marfii se face dupa intrarea intregii sume in contul  S.C.CALOR S.R.L .
   Credit bancar. Clientii firmei noastre pot apela la bancile cu care acestia au legaturi in vederea obtinerii unui credit. Firma S.C. CALOR S.R.L. nu este banca comerciala sau firma de leasing si in consecinta solicita plata integrala a marfurilor livrate neputand acorda rate sau alte facilitati de plata.
   Ramburs. Daca optati pentru aceasta modalitate de plata in afara Bucurestiului va fi necesar sa achitati valoarea   returului catre  sediul  nostru (13.5 RON + 1% din valoarea rambursului). In Bucuresti nu se percep taxe pentru returul rambursului.
Modalitati livrare
   Comanda minima este de 100 RON, iar livrarea* se face in functie de optiunea clientului, de la depozitul firmei, sau prin serviciul de curierat rapid.
 
•  Livrarea comenzii, pentru articolele aflate pe stoc se face intr-un interval de 24h - 48h in functie de optiunea clientului.
•  Pentru produsele pe care firma nu le are pe stoc si le comanda la producatori, livrarea se confirma telefonic clientului.
   
 Alte informatii privind livrarea comenzii se pot obtine la telefoanele: : (021) 4114444 , Mobil: 0744.338.231; 0722.580.162
________________________________________
   *Livrarea coletelor beneficiaza de asigurare in conditiile specificate de serviciul de curierar rapid folosit (vezi site-ul transportatorului).


Politica de confidentialitate:

Nota de informare privind protectia datelor personale
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice CALOR SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.
Scopul colectării datelor este emiterea facturilor de vanzare marfa si servicii. Refuzul dvs. determină neinregistrarea datelor.
Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării doar de catre CALOR SRL.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la SECRETARIAT CALOR (office@calor.ro)
De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.
Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.
Numarul de inregistrare al CALOR SRL in Registrul de Evidenta a Operatorilor de Date cu Caracter Personal este 0011293

Observaţie:
*orice persoană are dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nicio justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct

 

Descarca de aici catalogul CALOR

Adauga datele tale de contact mai jos si primeste catalogul CALOR pentru 2008-2009 la adresa de e-mail specificata.

 

Social plugin

Aboneaza-te la newsletter

Adauga datele tale de contact mai jos si primeste noutati CALOR prin email

 

Gaseste solutiile CALOR