• 021.411.44.44
  • 0737.23.44.44
  • 031.413.44.44
  • 0372.27.44.44

Cos de produse

(Nici un produs in cos)

 

Toate informatiile care sunt colectate si prelucrate la accesarea site-ului www.calorserv.ro sunt utilizate pentru cresterea calitatii serviciilor oferite de site si de compania CALOR SRL in activitatea sa comerciala.


Pentru a asigura functionarea completa a site-ului precum si pentru desfasurarea activitatii noastre comerciale, va putem solicita informatii cu caracter personal, ca si nume, prenume, adresa,  e-mail, numarul de telefon etc.  Aceste informatii pot fi utilizate de catre CALOR SRL pentru a va putea transmite confirmarea comenzilor plasate, trimite oferte, informatii privind eventualele campanii si promotii etc. Oferirea acestor informatii reprezinta acordul expres si neechivoc in ceea ce priveste utilizarea acestor date.


CALOR SRL se angajeaza sa pastreze confidentialitatea vizitatorilor site-ului www.calorserv.ro . Nicio informatie cu caracter personal nu va fi cedata catre terti, cu exceptia partenerilor CALOR SRL care se asigura de buna functionare a site-ului.
Putem furniza unor terti statistici referitoare la traficul pe site precum si alte informatii statistice, insa aceste informatii nu vor contine date cu caracter personal.


Site-ul www.calorserv.ro poate utiliza tehnologii care permit colectarea de informatii cu caracter tehnic: adresa IP de internet de unde este accesat site-ul, sistemul de operare utilizat, tipul browser-ului, informatii despre paginile accesate  de dvs. pe site-ul nostru etc.


Datele cu caracter personal furnizate sunt prelucrate de compania CALOR SRL, din Bucuresti, Str. Progresului nr. 30-40, sector 5,  J40/13176/1991,  RO 3004724.
CALOR SRL este operator de date cu carter personal inscris in Registrul de Evidenta a Operatorilor de Date cu Caracter Personal cu numarul 0011293.


Conform legii nr. 677/2001 Calor SRL asigura dreptul de informare, de acces, de interventie, de opozitie asupra datelor.
Puteti sa ne transmiteti cererile dumneavoastra cu privire la exercitarea drepturilor privind protectia datelor cu caracter personal prin e-mail, la office@calor.ro
CALOR SRL va  raspunde solicitarii dumneavoastra in maxim 15 zile de la data primirii cererii.

Descarca de aici catalogul CALOR

Adauga datele tale de contact mai jos si primeste catalogul CALOR pentru 2008-2009 la adresa de e-mail specificata.

 

Social plugin

Aboneaza-te la newsletter

Adauga datele tale de contact mai jos si primeste noutati CALOR prin email

 

Gaseste solutiile CALOR