• 021.411.44.44
 • 0737.23.44.44
 • 031.413.44.44
 • 0372.27.44.44

Cos de produse

(Nici un produs in cos)

PROMOTII PRODUSE CASA VERDE 2010

 

PROGRAMUL CASA VERDE 2010 PANOURI SOLARE PROGRAMUL CASA VERDE 2010 SISTEME SOLARE
   

Panouri Solare cu boiler

PRETURI PANOURI SOLARE
PROGRAM CASA VERDE 2010

PRETURI SISTEME SOLARE
PROGRAMUL CASA VERDE 2010

 

 

POMPE DE CALDURA - PROGRAMUL CASA VERDE 2010

 

 

CENTRALE TERMICE PE PELETI IN PROGRAMUL CASA VERDE 2010
 

centrale termice pe  peleti preturi promotionale

centrale pe peleti GRANOLA AUTOMATIC

centrale pe peleti si lemne cu gazeificare - ARCA DUOTECH

PRETURI PROMOTIONALE
PROGRAM CASA VERDE 2010

CALITATE EXCEPTIONALA
COMPACTA - ITALIA
PROGRAM CASA VERDE 2010

MOBILITATE DEOSEBITA
PELETI SI LEMENE
PROGRAM CASA VERDE 2010

 

 

Programul Casa Verde 2010 destinat persoanelor fizice a inceput!


Ideea subventionarii unui procent din investitia in sistemele alternative de caldura si apa calda fiind abandonata si inlocuita cu acordarea unor subventii fixe pentru fiecare tip de instalatii. Persoanele care vor sa-si instaleze panouri solare, pompe de caldura sau centrale pe peleti pentru a plati facturi mai mici la caldura si apa calda o pot face pe banii statului.

In Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, Nr.409/18.06.2010, a fost publicat Ordinul, nr.950 din 17 iunie 2010, pentru aprobarea Ghidului de finantare a programului privind instalarea sistemelor de incalzire care utilizeaza energie regenerabila, inclusiv inlocuirea sau completarea sistemelor clasice de incalzire, emis de Ministrul Mediului si padurilor, Laszlo Borbely.

Pentru acest program vor fi alocati din Fondul de Mediu 110 milioane de lei in prima faza, cu posibilitatea de prelungire, daca cererile vor depasi oferta initiala. Banii vor fi repartizati pe judete, in functie de numarul de locuitori. Programul se adreseaza persoanelor fizice, proprietari de locuinte individuale, care vor primi o suma fixa pe proiect. Nivelul subventilor va fi diferentiat in functie de tipul echipamentelor instalate. Astfel statul va acorda:

Sunt eligibile cheltuielile efectuate dupa semnarea contractului de finantare nerambursabila privind:

 • achizitia de instalatii pentru producerea de energie termica, inclusiv pentru inlocuirea sau completarea sistemelor clasice de incalzire cu sisteme care utilizeaza energie regenerabila
 • cheltuieli cu montajul si punerea in functiune a sistemului, efectuarea, verficarea probelor si incercarilor
 • taxa pe valoare adaugata

Solicitantii trebuie sa aiba insa bani dinainte pentru instalarea panourilor solare, a pompelor de caldura sau a centralelor pe peleti deoarece statul deconteaza fondurile la finalul lucrarii, pe baza unei cereri si a facturilor justificative pe care le va depune beneficiarul.

 Este eligibil solicitantul care indeplineste cumulativ urmatoarele conditii:

 • este persoana fizica ce are domiciliul pe teritoriul Romaniei
 • este proprietar/co-proprietar al imobilului pe/in care se implementeaza proiectul
 • nu are obligatii restante la bugetul de stat, bugete locale
 • in activitatea desfasurata anterior inceperii proiectului nu a incalcat dispozitiile legale privind protectia mediului si nu sponsorizeaza activitati cu efect negativ asupra mediului
 • NU este eligibil solicitantul care detine in proprietate un imobil format din teren cu una sau mai multe constructii, dintre care unele proprietati sunt comune, iar restul sunt proprietati individuale, pentru care se intocmesc o carte funciara colectiva si cate o carte funciara individuala pentru fiecare unitate individuala aflata in proprietate exclusiva, care poate fi reprezentata de locuinte si spatii cu alta destinatie, dupa caz.

Oamenii care vor sa-si instaleze panouri solare pe case, centrale pe peleti sau pompe de caldura vor depune actele necesare la Agentiile Judetene pentru Protectia Mediului, unde vor fi semnate si contractele. Dosarele vor fi inregistrate in ordinea depunerii, criteriul de selectie fiind "primul venit - primul servit".

Actele necesare la dosar:

 • cerere de finantare nerambursabila, completata prin tehnoredactare computerizata si semnata de solicitant, in original (anexa 2 a Ghidului de finantare CASA VERDE 2010)
 • declaratie pe propria raspundere a solicitantului, completata si semnata de catre solicitant, in original (anexa 3 a Ghidului de finantare CASA VERDE 2010)
 • copie dupa actul de identitate al solicitantului
 • extras de carte funciara care sa ateste dreptul de proprietate/co-proprietate al solicitantului asupra imobilului pe/in care se va realiza proiectul, in original, sau autorizatie de construire emisa solicitantului, in copie legalizata pentru imobilele aflate in constructie, valabile la data depunerii
 • certificat de atestare fiscala privind plata obligatiilor la bugetul local, in original, valabil la data depunerii dosarului de finantare, eliberat de catre organele competente de pe raza carora isi are domiciliul solicitantul
 • adeverinta privind existenta contului bancar al solicitantului finantarii, emisa de o banca comerciala, in original
 • un plic pe care se va completa numele si adresa completa a solicitantului, titlul programului: "Programul privind instalarea sistemelor de incalzire care utilizeaza energie regenerabila, inclusiv inlocuirea sau completarea sistemelor clasice de incalzire", precum si sesiunea de depunere.

 

 

Ghid de finantare Casa Verde 2010 - persoane fizice GHID FINANTARE CASA VERDE 2010

 

Descarca de aici catalogul CALOR

Adauga datele tale de contact mai jos si primeste catalogul CALOR pentru 2008-2009 la adresa de e-mail specificata.

 

Social plugin

Aboneaza-te la newsletter

Adauga datele tale de contact mai jos si primeste noutati CALOR prin email

 

Gaseste solutiile CALOR