• 021.411.44.44
  • 0737.23.44.44
  • 031.413.44.44
  • 0372.27.44.44

Cos de produse

(Nici un produs in cos)

Intrebari si raspunsuri referitoare la Centrale termice pe peleti

In aceasta sectiune poti consulta cele mai frecvente intrebari referitoare la Centrale termice pe peleti precum si raspunsurile oferite de expertii Calor. Da click pe o intrebare pentru a vedea raspunsul.

Centrale termice pe peleti preturi Poti consulta lista de preturi Centrale termice pe peleti comercializate de Calor urmand linkul
Centrale termice pe peleti preturi

< Precedenta | 1 | 2 | Urmatoarea >


CENTRALE PELETI SI LEMNE FI NS 22-P, 20 kW - include arzatorul pe peleti


#5630 - CALFINS22P

Va rog daca se poate sa ma contactati in vederea achizitionarii unei centrale termice pe peleti pentru o casa de 180 mp.Multumesc

+ Raspuns #5630

Pentru a face oferta cat mai aproape de adevar, va rog sa-mi spuneti daca cei 180 mp reprezinta suprafata totala (desfasurata) sau doar amprenta casei.

Va mai rog sa-mi comunicati si inaltimea camerelor (puterea termica a centralei se alege functie de volumul de aer ce trebuie incalzit, daca suprafetele vitrate sunt din tamplarie termopan, si daca se doreste boiler (ce volum ?) si cate persoane locuiesc in imobil.

Am nevoie de aceste date pentru a stabili daca este nevoie sa suplimentam puterea cazanului cu puterea absorbita de boiler sau putem "merge" pe prioritate ACM (apa calda menajera).

In cazul in care se doreste si boiler, daca veti dori in viitor sa montati si panouri solare, va trebuie un boiler cu doua serpentine.

Pe langa cazanul pe peleti se doreste achizitia tuturor echipamentelor (pompe de circulatie, vas de expansiune, supape de sigurante, etc) ? Dupa primirea acestor informatii suplimentare, va pregatesc oferta de pret si vom discuta telefonic pe marginea ei.

Data: 2010-06-01
Produs: CALFINS22P

#2836 - CALFINS22P

Buna ziua, As dori sa-mi spuneti daca se pot monta 2 centrale (una electrica si una pe lemne) iar cea electrica sa mearga doar atunci cand cea pe lemne nu arde. Credeti ca este o varianta mai economica? Transportul si instalarea sunt garatuite? Imobilul pentru care ma intereseaza sistemul de incalzire este de aprox.80 mp, casa din piatra izolata cu polistiren de 5. Ce tip de incalzire imi recomandati? VA MULTUMESC ANTICIAPAT PENTRU RASPUS Cu stima.

+ Raspuns #2836

Cea mai economica "incalzire" este cea cu lemne.

Instlarea a inca unei centrale electrice nu face decat sa sporeasca confortul dvs. (nu trebuie sa "paziti" centrala pe lemne atunci cand se termina lemnele, sau daca acest lucru se intampla in toiul noptii si este nevoie in continuare de caldura).

Referitor la varianta economica: NU este o varianta mai economica (pe langa cele doua centrale va trebuie si o automatizare mai "desteapta"....

Transportul se face contra cost prin Urgent Curier. Firma noastra va asigura garantia in piese de schimb, acestea urmand sa fie montate / schimbate de o firma de specialitate din Cluj.

Data: 2009-11-27
Produs: CALFINS22P

< Precedenta | 1 | 2 | Urmatoarea >

Descarca de aici catalogul CALOR

Adauga datele tale de contact mai jos si primeste catalogul CALOR pentru 2008-2009 la adresa de e-mail specificata.

 

Social plugin

Aboneaza-te la newsletter

Adauga datele tale de contact mai jos si primeste noutati CALOR prin email

 

Gaseste solutiile CALOR