• 021.411.44.44
  • 0737.23.44.44
  • 031.413.44.44
  • 0372.27.44.44

Cos de produse

(Nici un produs in cos)

Dezinfectarea apei

Preturi piscine si accesorii piscine

1. Dezinfectarea apei cu produse pe baza de clor

Tratarea apei cu clor reprezinta o metoda traditionala de dezinfectie a apei din bazinele de inot. Pe langa faptul ca distruge bacteriile, clorul indeparteaza impuritatile organice nefiltrabile prin oxidare (sau asa-zisele arderi).

Prin dezvoltarea produselor pe baza de clor stabil (Chlorilong, Chloriklar, Chlorifix) intrebuintarea a devenit mult mai usoara si clorul liber poate fi utilizat mult mai eficient.

Unul dintre avantajele clorului stabil este acela ca el contine un grad mai ridicat de clor activ (liber).

Si mai mult, se dizolva fara reziduuri si nu influenteaza valoarea pH-ului. In plus, stabilizatorul asigura pastrarea clorului liber si la temperaturi mari sau la explozii solare puternice.

 Substante tratare piscina pe baza de clor
CUMPARA

   

Un produs revolutionar pe baza de clor - VariTab

Departamentul de cercetare si dezvoltare al BAYROL, cunoscuta drept cea mai inovativa companie din idustria tratarii apei din piscina, a dezvoltat un produs superior pe baza de clor: VariTab.

Tableta VariTab are doua straturi cu viteza de dizolvare diferita, asigurand astfel o eficienta tratare a apei in doua faze.

Faza 1

Stratul superior (cel albastru) se dizolva in aproximativ 10 minute. O parte din clorul din stratul albastru este transferat imediat in apa piscinei prin filtrul cu nisip.
Concentratia de clor din apa va creste considerabil pentru o perioada scurta de timp, astfel asigurandu-se eliminarea bacteriilor prezente in apa si scaderea turbiditatii apei.

 Bayrol VeriTab
CUMPARA


 
 

VariTab este inteligent!

A doua parte a stratului superior este formata din granule mari cu dizolvare lenta. Acestea se depoziteaza pe suprafata filtrului de nisip si in aproximativ 60 de minute il curata si dezinfecteaza. Acest lucru e foarte important deoarece cea mai frecventa cauza a proastei calitati a apei este un filtru contaminat sau murdar. Cercetarile arata ca aproape jumatate din filtrele in folosinta sunt contaminate sau murdare. VariTab ofera solutia acestei probleme actionand unde bacteriile si murdaria apar.

Faza 2

Stratul inferior al tabletei (cel alb) se dizolva lent si are efect impotriva bacteriilor, virusurilor si ciupercilor timp de 1-2 saptamani, mentinand un nivel constant de clor. Astfel ca, dupa clorinarea soc, dezinfectarea constanta si minutioasa este garantata pe intreaga durata a dizolvarii. In acelasi timp un agent de floculare este adaugat in continuu pentru a indeparta pana si cele mai mici particule ce cauzeaza turbiditatea apei.

Tableta cu doua straturi, VariTab, garanteaza o dubla siguranta a igienei. De asemenea, filtrul este curatat si dezinfectat. VariTab nu doar limpezeste apa din piscina, ci o si igienizeaza.

 Bayrol VeriTab solutie inteligenta

 

• VariTab este acum disponibil in pachetul de 1.2 kg si in pachetul economic de 4.5 kg

 Prezentare video VariTab:


 

 

2. Dezinfectarea apei cu oxigen activ

Oxigenul activ este alternativa usoara a clorului. El produce natural apa cristalina si este mai delicat cu pielea si parul dumneavoastra. Toate sistemele BAYROL cu oxigen activ sunt bazate pe combinarea a doi componenti eficace, care se completeaza perfect unul pe celalalt:
- componentul 1 - pentru dezinfectie
- componentul 2 - pentru prevenirea cresterii algelor, pentru activarea componentului 1 si pentru limpezirea apei.

Aceasta combinatie are ca rezultat un efect sinergic unic. Prin folosirea acestor doi componenti, tableta VariTab isi mareste actiunea, fiind la fel de eficienta ca si clorul.

Este necesar ca intotdeauna cei doi componenti sa fie utilizati impreuna.


Avantajele tratarii apei cu produse pe baza de oxigen activ:
  • Fara miros de clor
  • Delicat cu pielea
  • Nu irita ochii si pielea
  • Nu usuca pielea si parul
  • Nu produce spuma si are pH neutru
  • Este eficient in prevenirea aparitiei algelor

Simplu si convenabil – Soft & Easy

Soft & Easy este un produs convenabil si usor de folosit care se ambaleaza in saculeti dubli gata masurati. Dupa ce valoarea pH-ului a fost ajustata, saculetul se deschide si granulele sunt puse direct in apa din piscina, in fata gurilor de iesire si cu pompele de recirculare pornite. Soft & Easy se dizolva instantaneu, eliberand oxigenul activ pentru a dezinfecta apa. Deoarece nu face spuma, si datorita celor doi componenti cu un spectru antialgic larg, Soft & Easy obtine un efect activ superior impotriva algelor si previne in mod sigur cresterea lor.

Produsul Soft & Easy in sine are un pH neutru si contine substante active pentru tamponarea pH-ului, mentinand sub control orice fluctuatii mari ale pH-ului.
Aceasta face ca reglarea pH-ului sa fie simpla pentru utilizator si asigura permanent o apa cristalina. Un saculet dublu Soft & Easy va trata 20 m3 de apa din piscina, pe o perioada de o saptamana in conditii normale.

Bayrol Soft & Easy
CUMPARA

Descarca de aici catalogul CALOR

Adauga datele tale de contact mai jos si primeste catalogul CALOR pentru 2008-2009 la adresa de e-mail specificata.

 

Social plugin

Aboneaza-te la newsletter

Adauga datele tale de contact mai jos si primeste noutati CALOR prin email

 

Gaseste solutiile CALOR